Оформи перфектно тяло без оперативна намеса и диети с truSculpt3D

Подарете си стегната кожа

Стопете мазнините

Намалете обиколките

Какво е truSculpt3D?

Последно поколение медицински уред, който стопява трайно мазнините в проблемните зони. Американската иновация от лидера на пазара в тази сфера дава ново измерение на неоперативното контуриране на силуета. truSculpt3D е най-новата клинично доказана нехирургична процедура, алтернатива на оперативната липосукция. Тя премахва мазнините и целулита в областите на тялото, които са устойчиви на диета и упражнения. Процедурата е щадяща и не изисква възстановяване. Апаратът осигурява безопасна и ефективна терапия за всеки, който иска да поеме контрола над проблемните зони в тялото си. Tерапия, предназначена да разкрие вашата идеална фигура.

Какво представлява терапията?

truSculpt3D е радиочестотна процедура, която доставя контролирани, но комфортни дози терапевтична топлина в целевата зона. Тя премахва мастните клетки и успокоява и изглажда проблемните области окончателно. truSculpt3D е идеалната алтернатива както за жени, така и за мъже, които живеят здравословен начин на живот, но имат проблемни области, които не могат да се повлияят нито от диета, нито упорити упражнения. Резултатите се наблюдават още след 4 седмици, като оптималните резултати обикновено се постигат след 12 седмици. Повечето пациенти на truSculpt3D намират процедурата за комфортна и терапевтична. truSculpt3D е процедура без странични ефекти и усложнения и ви дава свободата да се върнете незабавно към ежедневните си дейности след терапията. Процедурите с truSculpt3D могат да се сравнят с масаж с горещ камък.

 • Видим и траен резултат

 • Без последствия и възстановителен период

 • Максимален ефект след 12 седмици

 • До 24% намаляване на мазнините

 • Стяга осезаемо кожата

 • Без болнично лечение и престой

Д-р Йордан Йорданов,

д.м. FEBOPRAS,

специалист по пластично-възстановителна и естетична хирургия:

За мен най-важното при една интервенция е тя да е максимално ефективна при минимален риск за живота, здравето и красотата на моите пациенти. По възможност да е и щадяща и с възможно най-кратко време за възстановяване. Всичко това откривам в революционния метод за неинвазивна липосукция, наречен truSculpt3D. Чрез него се постига отличен резултат по отношение редукция на мастните натрупвания и стягане на кожата при напълно елиминирани рискове от другите видове липосукции – конвенционална, ултразвукова, лазерна и пр. Няма риск от белези и инфекции, няма риск от емболия и смърт, няма синини, няма ги и неравностите, които нерядко се получават при другите видове липосукция, отокът е минимален и много бързо преходен, не се налага носенето на досадното компресивно бельо, както и допълнителни процедури за изглаждане на контура. truSculpt3D просто работи.

Резултати и отзиви

truSculpt3D намалява нежеланите джобове от мазнини, намиращи се под кожата – тези, които са устойчиви въпреки диетата и физическите упражнения. Използвайки безопасна, ефективна радиочестотна енергия, truSculpt3D осигурява впечатляващи резултати бързо, без хирургическа намеса и без възстановителен процес. С цел обективно измерване ние потвърдихме промяната в намаляването на дебелината на мастната тъкан чрез контролирано ултразвуково изображение и снимки. Установихме, че клиничните резултати при ултразвуковите измервания и снимките съответстват на други неинвазивни технологии за скулптиране на тялото.

За постигане на траен ефект са необходими две процедури на проблемна зона:

 • корем + паласки – една зона;
 • бричове на двата крака – 1 зона;
 • колене на двата крака – 1 зона;
 • ръце – 1 зона;
 • зона на лицето – двойна брадичка.

При нас ще получите консултация със сертифициран експерт. Терапията е безболезнена, без усложнения и без необходимост от болнично лечение. Вижте подробна информация тук: www.trusculpt3d.bg

Запишете се за безплатна консултация!

*С попълването на личните ми данни се съгласявам да бъдат използвани за подаване на оферта или запазване на час за консултация.